BMYoung podcast: Ares-special
donderdag 16 januari 2020

BMYoung podcast: Ares-special

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. In de 18e aflevering zijn regisseur Michiel ten Horn en hoofdrolspeler Robin Boissevain van de eerste Nederlandse Netflix Original Ares te gast.

17 januari komt de eerste Nederlandse Netflix Original uit: een psychologische horrorserie over een geheim genootschap van studenten in Amsterdam. Regisseur Michiel ten Horn, bekend van films als De ontmaagding van Eva van End en Aanmodderfakker (dat drie Gouden Kalveren won op het Nederlands Filmfestival), regisseerde de laatste vier afleveringen. Robin Boissevain, die speelde in films als Spijt! en series als Grenslanders en Gouden Bergen, heeft een van de hoofdrollen en werkt daarnaast ook als regisseur. Ares is straks in 190 landen te zien, verdeeld over 158 miljoen Netflix-abonnees.

aresjoost564

Wat maakt het maken van content voor Netflix anders dan voor de televisie of de bioscoop? Hoe hebben Robin en Michiel zich voorbereid op de draaidagen van Ares? Wat verwachten ze ervan als het straks in 190 landen door zo’n 160 miljoen abonnees te streamen is? Helpt het regisseren van Robin ook bij het acteren, en vice versa? Vanuit de huiskamer van Michiel ten Horn krijgt Joost de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bekijk ook deze video: BMYoung-presentator Kevin van den Berg ging bij de makers van Ares op bezoek en sprak met regisseursduo Michiel ten Horn en Giancarlo Sanchez en hoofdrolspelers Tobias Kersloot en Jade Olieberg.

Bron: BMY

Bericht delen