BMYoung organiseert matchmakingsessies tijdens Dutch Media Week
woensdag 29 september 2021

BMYoung organiseert matchmakingsessies tijdens Dutch Media Week

Tijdens Dutch Media Week organiseert BMYoung, samen met Mediastages, live matchmakingsessies tussen aansprekende mediabedrijven en stage zoekende studenten, aanstormende talenten en jonge professionals.

Op woensdag 6 oktober tussen 10.30 en 12.30 uur vinden deze sessies plaats in Beeld en Geluid in Hilversum. Het zijn speeddates waarin de mediabedrijven in contact komen met mogelijke nieuwe medewerkers of stagiairs. Geen pittige pitches, maar een flitsdate van vijf minuten waar je mogelijk in contact kunt komen met de (werk)liefde van je leven.

De volgende bedrijven zijn deze ochtend aanwezig:
NEP The Netherlands
ITV Studios Netherlands
IDTV
Fremantle Media Netherlands
Instituut voor Beeld en Geluid
Omroep MAX
Banijay Benelux
AVROTROS
Talpa Network

Op Mediastages.nl kun je, behalve het aanmelden voor de sessies, bij een aantal bedrijven ook de vacatures vinden die deze bedrijven nu vacant hebben. Dit zijn vacatures voor vaste banen, voor stages en voor freelance opdrachten.

Inschrijven voor de matchmakingsessies doe je door te reageren op de tijd van je keuze op de website. Maar let op: VOL = VOL. En als de tijdsloten bezet zijn verdwijnen ze ook meteen van de site. Meld je direct aan om deze unieke kans niet te missen!

En… tijdens deze dag van de Dutch Media Week staat er nog veel meer op het offline en online programma.

Bron: BMYoung/Mediastages

Bericht delen