BMYoung organiseert masterclass formatontwikkeling
maandag 25 april 2022

BMYoung organiseert masterclass formatontwikkeling

BMYoung organiseert op vrijdag 13 mei in Beeld & Geluid een heuse masterclass formatontwikkeling.

Een niet te missen evenement voor de mediastudent of jonge mediamaker, die een flinke nieuwe dosis inspiratie mag verwachten van twee kanonnen uit het vak: Ralph de Beurs, Creative Director bij RTL/Videoland, en Bas van Teylingen, Senior Creative en formatontwikkelaar bij EndemolShine Nederland

Ze geven tips & tricks over de wondere wereld van programma-ideeën en hoe die vorm te geven en (soms letterlijk) te verkopen. De masterclass op 13 mei is ook een mooie opmaat voor de zogeheten Creative Cup, die BMYoung op woensdag 5 oktober voor de derde keer organiseert.

Tijdens die Talent Day gedurende Dutch Media Week in Beeld & Geluid krijgen studententeams vanuit het hele land de kans om in enkele minuten hun format te pitchen aan een topjury.

Die bestond al twee keer uit Frans Klein (directeur Video bij de NPO), Peter van der Vorst (directeur Content bij RTL/Videoland) en Paul Römer (radio- en televisiedirecteur bij Talpa Network).

Wie tijdens de Creative Cup goed beslagen ten ijs wil komen tegenover deze mediamachtige mannen, moet 13 mei natuurlijk blokken in de agenda. Geef je daarom meteen op voor de masterclass formatontwikkeling in Beeld & Geluid voordat de ruimte vol is! Opgeven kan via raymond@fcklap.nl. De bijeenkomst begint om 15.00 uur en vanaf 16.00 uur is er een borrel.

Bron: BMY

Bericht delen