BMY Podcast met Tarik Traidia
donderdag 17 september 2020

BMY Podcast met Tarik Traidia

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 48ste gast is Tarik Traidia, creative director van NewBe.

NewBe is een van de grootste onafhankelijke producenten van Nederland en is gespecialiseerd in fictie, docu’s en formats maken voor de subscription video on demand markt. Die overlap tussen televisie en internet is voor Tarik niks nieuws.

Zo is hij bedenker van het online format Roadtrippers met StukTV, van de eerste Nederlandse viral in virtual reality, van de inmiddels wereldwijde Netflix original serie Toon, van de Misfit films met verschillende YouTubers in de hoofdrol en van de Videoland docu Gewoon Boef.

Tarik Traidia

Hoe kijkt een specialist als Tarik naar de SVOD markt? Van wie komt het initiatief bij een project: een talent, het platform of NewBe? Wat voor voordelen en nadelen heeft het om onafhankelijk te zijn? En hoe krijgt NewBe het voor elkaar een speelfilm in 12 draaidagen te draaien?

In de studio van BM Talk krijgt Joost de antwoorden op deze vragen. De audio van de podcast is namelijk afkomstig uit de BM Talk van vorige week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen