BMY Podcast met Wouter van der Pauw
donderdag 11 februari 2021

BMY Podcast met Wouter van der Pauw

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 67ste gast is Wouter van der Pauw, creatief directeur van Het Bureau van Talpa Network.

Het Bureau is tot stand gekomen doordat Talpa Network alle interne creatieve afdelingen heeft samengevoegd. Het creatieve powerhuis dat daardoor ontstaan is, werkt samen met Talpa Media Solutions voor adverteerders en bureau partners. Hierin trekken ze samen op in het bedenken van creatieve concepten en oplossingen voor strategische vraagstukken.

Resultaten lopen uiteen van advertenties tot branded content en van premium content tot partnerships. Daarnaast bedient Het Bureau ook de eigen merken van Talpa Network en door die kennis wordt de effectiviteit van het bereik gemaximaliseerd voor commerciële partners.

Wouter van der Pauw

Wat zijn de tools die Wouter heeft geleerd om creativiteit te laten bloeien? Waarom beweert Wouter dat je niet creatief kan worden, maar dit alleen kan blijven? Hoe gaat Het Bureau te werk als er een adverteerder bij hen aanklopt? En hoe kiezen ze, uit de vele mogelijkheden die Talpa Network biedt, de juiste kanalen om gebruik van te maken? Vanuit de studio van BM Talk krijgt Joost de antwoorden op onder andere deze vragen van Wouter van der Pauw.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen