BMY Podcast met Titus van Dijk
donderdag 3 november 2022

BMY Podcast met Titus van Dijk

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 145 is Titus van Dijk, CEO van Tonny Media.

Titus van Dijk is ondernemer in podcasts. Hij studeerde eerst economie, zat bij het corps en deed toen onder meer live interviews op de UVA met hotshots als Mario Draghi van de ECB, Ratan Tata van de Tata Group en Christine Lagarde van het IMF. Daarna werd hij twee jaar lang strategie consultant bij SparkOptimus om vervolgens zijn podcast-dromen te verwezenlijken.

Hij begon toen met het hosten van voetbalpodcast De 3de Helft, richtte Gambardella Media op – wat podcasts voor bedrijven maakte – en startte daarna samen met Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck Tonny Media. Tonny Media maakt onder meer De Zelfspotcast, Geuze & Gorgels, Darmstad FM en Marc Marie & Aaf Vinden Iets. Tonny Media is recent een strategische samenwerking aangegaan met Podimo en heeft Titus dus als CEO.

Titus van Dijk

Wat is podcast meer dan on demand radio? En waarom heeft Tonny Media zoveel geïnvesteerd in video, terwijl podcast officieel alleen audio is? Wat hebben een gesprek, een format en een duo nodig om een goede podcast te worden? En wat heeft Titus in de afgelopen twee jaar geleerd over leiding geven als CEO aan een organisatie? De antwoorden van Titus van Dijk op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week!

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen