BMY Podcast met Robin Leembruggen
donderdag 24 februari 2022

BMY Podcast met Robin Leembruggen

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 114 is Robin Leembruggen, label manager van Alan Walker.

Robin was eerst onder andere ’tourmanager van FeestDJRuud’. Daarna is hij op zijn 21ste naar China verhuisd om daar vijf jaar lang allerlei evenementen te organiseren, lokaal talent internationaal te laten gaan en internationaal talent voet aan de grond in China te laten krijgen. Of zoals hij het zelf zegt “dance muziek op de kaart te zetten in China”. Zo’n twee jaar geleden verhuisde hij naar Oslo om label manager van Alan Walker te worden. Ook niet geheel onbelangrijk, Robin is het broertje van Jerry uit de vorige aflevering van de BMY Podcast.

Robin Leembruggen

Hoe kwam het tot stand dat hij op zijn 21ste naar China te verhuizen om daar, alléén en voor een Nederlands bedrijf “dance muziek op de kaart te zetten in China”? Wat leerde hij hier allemaal van? Welke strategie bleek succesvol? En wat kan hij vertellen over de Chinese creatieve industrie, cultuur en mentaliteit? De antwoorden van Robin Leembruggen hoor je in de BMY Podcast van deze week!

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen