BMY Podcast met Rob Janssen
donderdag 19 mei 2022

BMY Podcast met Rob Janssen

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 126 is Rob Janssen, radio-dj voor AVROTROS bij NPO 3FM en veelzijdige maker.

Rob Janssen is elke werkdag tussen 19.00 en 22.00 uur te horen op NPO 3FM, maar maakt bijvoorbeeld ook jaarlijks met zijn alter-ego Lamme Frans allerlei carnavalskrakers. Ook maakt hij Groenteman Gijs voor de NTR, te zien op Zapp en TikTok (waar afgelopen week een nieuw seizoen is begonnen). Daarnaast presenteerde hij het Gouden Radioring Gala. Afgelopen jaar moest hij dat overslaan omdat hij zelf werd genomineerd voor het programma Partij voor de vrijdag dat hij samen met Wijnand Speelman maakt.

Rob Janssen

Wat deed hij waardoor hij werd geselecteerd door NPO 3FM voor een opleidingstraject en wat leerde hij daarvan? Hoe is het alter-ego Lamme Frans tot stand gekomen? Hoe zien zijn dagen carnaval er nu uit en waarom houdt hij deze rollen zo gescheiden van bijvoorbeeld zijn radiowerkzaamheden? En wat is, zoals hij regelmatig betoogt, ‘de zin van de onzin’? Vanuit de studio van BM Talk geeft Rob de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen