BMY Podcast met Rob Goossens
donderdag 18 november 2021

BMY Podcast met Rob Goossens

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 102e gast is mediadeskundige Rob Goossens.

Rob Goossens begon zijn journalistieke loopbaan, na een aantal politieke avonturen als spindokter, als webredacteur en later als politiek verslaggever bij het gratis treinkrantje Spits. Daarna ging ging hij over politiek en financiën schrijven voor De Dagelijkse Standaard, Das Kapital en Het Parool. Vervolgens maakt hij de overstap naar De Telegraaf om daar zakelijk journalist te worden.

Rob Goossens

Zo’n vier jaar geleden werd hij daar echter mediaverslaggever en hij werd echt bekend toen hij dit ook voor 6 Inside en later voor RTL Boulevard ging doen. Recent heeft hij besloten De Telegraaf te verlaten om zich ‘verder te kunnen ontwikkelen’.

Hoe werd Rob op zo’n jonge leeftijd een spindokter in Den Haag? Wat is er voor nodig om de titel ‘mediadeskundige’ te kunnen dragen en hoe gaat hij om met mediarelletjes? Waarom gaat hij weg bij De Telegraaf? Wat zijn nu zijn plannen? En blijft hij nog bij RTL Boulevard aan de desk? Vanuit de studio van BM Talk geeft Rob de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen