BMY Podcast met Patrick Kicken
donderdag 25 februari 2021

BMY Podcast met Patrick Kicken

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 69ste gast is Patrick Kicken, voormalig radio-dj, columnist over radio én maker van de Leven Zonder Stress-podcast.

Hij was maar liefst 21 jaar dj bij 3FM en Radio Veronica. Maar na een burn-out gooide hij het roer radicaal om. Hij maakt nu de podcast Leven Zonder stress, bestaande uit meer dan 500 interviews met onder anderen Ekhart Tolle, Byron Katie en Jan Geurts. Wat hij in die interviews allemaal ontdekte schreef hij op in het gelijknamige boek. Verder schrijft hij een wekelijkse, vaak nogal pittige, column over radio op spreekbuis.nl.

Patrick Kicken

Hoe wapen je jezelf tegen een burn-out? Wat is de grootste les die hij uit de meer dan 500 interviews voor zijn podcast heeft gehaald? Wat is non-dualiteit en is er daarbinnen plaats voor zelfontwikkeling? Waarom schrijft hij, als de schijnbaar aardige, open en sociale man, zulke kritische en soms vurige columns over radio? Vanuit de woning van Patrick Kicken in Vinkeveen krijgt Joost de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen