BMY Podcast met Omar Kbiri
donderdag 15 april 2021

BMY Podcast met Omar Kbiri

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 76ste gast is Omar Kbiri, oprichter van zowel marketingbureau Maak als de VEED Awards.

Maak is een bureau gespecialiseerd in new era marketing dat naar eigen zeggen ’toffe shit maakt voor adverteerders, die impact oplevert’. Maak doet dit door zowél te bedenken áls te produceren, en vaak, maar niet altijd, gebeurt dit in samenwerking met influencers.

Maak realiseerde bijvoorbeeld een groot event voor Booking.com, campagnes voor Vodafone, Albert Heijn en Omroep Zwart, maar ook een Snapchat-integratie voor Het Rijksmuseum. Daarnaast is Omar een van de oprichters van de VEED Awards, het jaarlijkse event waar de belangrijkste YouTube-prijzen van Nederland worden uitgereikt.

Omar Kbiri

Hoe vloog hij in 2009 als student mee met Richard Branson in zijn privéjet en wat leerde hij hiervan? Hoe heeft hij de mediawereld in de afgelopen tien jaar zien veranderen en wat betekent dit voor marketing? Wat heeft hij geleerd over een buzz creëren rondom een verhaal zodat het zonder push toch veel aandacht krijgt? Vanuit de studio van BM Talk geeft Omar de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen