BMY Podcast met Oege Boonstra
donderdag 23 juni 2022

BMY Podcast met Oege Boonstra

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 131 is Oege Boonstra van 3Rivers.

Oege Boonstra is een van de twee grondleggers van 3Rivers, een internationale mediaconsultant-boutique met als doel om mediapartijen effectiever te maken. Ze zijn gespecialiseerd in het formuleren maar ook uitvoeren van een strategie én leveren vaak interim managers.

Ze doen bijvoorbeeld opdrachten voor omroepen, zenders en producenten en doen dit van Nederland tot aan bijvoorbeeld Dubai, Sydney of Amerika. Je kunt bijvoorbeeld denken aam de fusie tussen AVRO en TROS, het herstructureren van RTL Nederland, de internationale productie tak van Warner Bros. opzetten, het helpen realiseren van een streaming platform voor de grootste zender in het Midden-Oosten of betrokkenheid bij de voorgekomen fusie tussen RTL en Talpa.

Oege Boonstra

Wat is het belang van consultancy en hoe gaat Oege te werk bij een groot project? Wat zijn de nieuwe trends in de mediawereld, waar jongeren – als ze zich goed positioneren – op kunnen meeliften? En hoe kan 3Rivers concurrerende mediapartijen tegelijk adviseren zonder belangenverstrengeling? Vanuit het kantoor van 3Rivers in Dordrecht, waar de drie rivieren samenkomen, geeft Oege Boonstra de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen