BMY Podcast met Nathan Moszkowicz
donderdag 19 maart 2020

BMY Podcast met Nathan Moszkowicz

Wekelijks maakt Joost Koning een BMY Podcast: Joost Mag Het Weten. In de 27ste aflevering is artiestenmanager Nathan Moszkowicz te gast.

Op 18 jarige leeftijd tikte Nathan zijn maatje Géza Weisz (die op een afterparty klaagde over zijn management) op de schouder. Of hij niet al zijn boekingen kon doen. Dit bleek geen verkeerde gedachtegang te zijn. Vandaag de dag, zo’n 7 jaar later, vertegenwoordigt Nathan mensen als Manuel Broekman, Sigrid ten Napel, producers Yung Felix en Reverse, rapper Dopebwoy, Bilal Wahib en last-but-not-least Lil’ Kleine. Hiermee is NAMAM uitgegroeid tot een van de beste managementbureaus van de Benelux.

natan5642

Hoe ga je op je 18e onderhandelen met grote partijen en haal je hierbij het onderste uit de kan? Hoe verklaart Nathan het succes van Lil’ Kleine en in hoeverre heeft hij hieraan kunnen bijdragen? Hoe ziet Nathans managementstijl eruit?

Met dank aan media-facilitair bedrijf United is deze podcast opgenomen vanaf een speciale locatie: Studio Mediahaven in Amsterdam in high-end edit suites met uitzicht over het IJ. Vanaf deze locatie krijgt Joost de antwoorden op zijn vragen van Nathan Moszkowicz. Beluister hier het gesprek in de BMY Podcast: Joost Mag Het Weten.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen