BMY Podcast met Milan Knol
donderdag 23 december 2021

BMY Podcast met Milan Knol

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 107 is YouTuber en online content creator Milan Knol.

Milan Knol kun je met recht een Nederlandse YouTube-legende noemen. Hij begon zo’n 12 jaar geleden met zijn kanaal DitIsMilan, als een van de eerste Nederlandse YouTubers. Na drie jaar introduceerde hij het platform ook – en niet geheel zonder succes – ook voor zijn broer Enzo.

Milan Knol

Inmiddels heeft hij zelf, op zijn kanaal Milan Knol, dat eerst DagelijksHaaDee heette, met bijna 1,4 miljoen abonnees het op vier na grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal. Hij maakt game video’s, doet allerlei challenges én bedenkt concepten als het Kind Experiment, waarbij een kind 100 euro naar keuze mag besteden.

Hij begon met YouTube om miljonair te worden. Is dit hem al gelukt? Wat maakt het dat sommigen van de eerste lichting YouTubers ‘still going strong’ zijn en anderen niet? En wat leer je van twaalf jaar als online zelfstandig ondernemer je geld verdienen als online content creator? Vanuit zijn woonkamer geeft Milan zijn antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen