BMY Podcast met Michiel Veenstra
donderdag 2 februari 2023

BMY Podcast met Michiel Veenstra

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 156 is radio dj en programmadirecteur Michiel Veenstra van radiozender KINK.

Michiel maakte om 7 uur ’s ochtends op nieuwjaarsdag in 1994 zijn eerste programma op Wierden Regio FM. Daarna werd hij onder andere radio dj bij Radio 538, Radio Veronica en 13 jaar bij 3FM. In 2018 ging hij een avontuur aan: hij startte met het bouwen van online radiozender KINK, waar hij nu programmadirecteur is én elke ochtend tussen 6.00 en 10.00 uur het programma KINKSTART maakt. Verder is hij een van de drie makers van D-tales, dé Nederlandse Disney fan podcast die al meer dan 300 afleveringen telt.

Michiel Veenstra

Waarom was het voor Michiel en KINK zo belangrijk dat de FM frequenties opnieuw geveild zouden worden dat ze er een rechtszaak voor startten, terwijl DAB+ en online de toekomst heeft? Wat heeft hij allemaal geleerd van bijna 30 jaar radio maken? Waarom maakt hij dé Nederlandse Disney podcast en wat heeft hij geleerd van dit bedrijf dat hem helpt bij zijn eigen ondernemen in de media? De antwoorden van Michiel Veenstra op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week!

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen