BMY Podcast met Michael Pilarczyk
donderdag 2 december 2021

BMY Podcast met Michael Pilarczyk

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 104 is ‘leraar in levenskunst’ Michael Pilarczyk.

Michael is geboren in Polen ten tijde van het communisme en werd in Nederland eerst radio dj (op Radio 10, Veronica en de eerste lichting van 538), daarna tv-presentator en ook producent van tv-programma’s voor RTL en SBS. In 2007 (op zijn 37ste, in het jaar dat hij op de lijst met de 100 meest vermogende selfmade miljonairs onder de 40 jaar stond), verkocht hij zijn bedrijf aan de Telegraaf.

Michael

Na daar nog héél even in dienst te hebben gezeten, koos hij ervoor om het roer om te gooien, ontslag te nemen en te wonen en zeilen op zijn jacht. Daarna heeft hij boeken geschreven, waaronder Master your mindset en recent Je bent zoals je denkt, masterclasses gegeven (waaraan tienduizenden mensen hebben deelgenomen) én de app Meditation moments gemaakt.

Waarom heeft hij in Je bent zoals je denkt twee boeken van meer dan 100 jaar oud hertaald; is er dan geen enkele vooruitgang geweest op dat gebied? Aangezien velen op het spirituele pad zeggen dat je juist níét je gedachtes bent, waarom is de titel van zijn nieuwe boek Je bent zoals je denkt? Aangezien hij, in zijn masterclasses, coachings en boeken, allerlei mensen helpt; wat zijn de universele problemen en oplossingen die hij tegenkomt? Vanaf zijn woonplek Ibiza geeft Michael Pilarczyk de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen