BMY Podcast met Menno de Boer
donderdag 23 september 2021

BMY Podcast met Menno de Boer

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 94ste gast is radio-dj, talent coach en mediaconsultant Menno de Boer.

De gast van deze week is een echte radio-professional. Hij begon ooit op zijn eigen zolderkamer, ging toen naar de ziekenomroep, vervolgens naar het lokale Radio Lelystad en het regionale Omroep Flevoland, om daarna verschillende radioprogramma’s op de nationale radio te maken.

Menno de Boer

Hij deed dit bijvoorbeeld eerst bij Slam FM (waar hij ook verantwoordelijk werd voor de muziekprogrammering) én later bij 538 (waar hij ook drie jaar directeur was). Inmiddels is Menno actief als strategie-consultant in de media, als inval-dj op bijvoorbeeld Qmusic en Radio 10 en als talent coach bij bijvoorbeeld Qmusic en NPO 3FM.

Wat verandert er aan het maken van radio als je dit bij een groter station gaat doen, en er dus meer mensen luisteren? Hoe ziet een strategie van een radiostation eruit? En wat doen de nieuwe distributiemanieren van audio-content (zoals streamen, podcasts en Clubhouse) met de dynamiek en de gevraagde expertise? De antwoorden van Menno de Boer op onder andere deze vragen zijn te beluisteren in de BMY podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen