BMY Podcast met Jerry Leembruggen
donderdag 17 februari 2022

BMY Podcast met Jerry Leembruggen

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 113 is Jerry Leembruggen van The Partysquad, Topbillin’ en Bridges Management.

Jerry Leembruggen is vooral bekend als één helft van The Partysquad, waar hij de DJ van is en sinds 2000 hits mee heeft gemaakt als Wat Wil Je Doen, Rampeneren, Non Stop, Stuk en Helemaal Naar De Klote. In 2015, richtte hij ook boekingskantoor en concert-organisator Topbillin’ op, waarmee hij bijvoorbeeld shows uitverkocht van De Jeugd Van Tegenwoordig in het Olympisch Stadion, van Bizzey in AFAS Live én van FeestDJRuud in AFAS Live. Ook startte hij Bridges Management, een managementkantoor voor artiesten in de muziekindustrie.

Jerry Leembruggen
Wat heeft Jerry allemaal geleerd over hits maken en vervolgens daaruit een duurzame carrière bouwen? Hoe helpt hij, vanuit Topbillin’ en Bridges Managenement, ook andere artiesten met beide? En wat is zijn visie op de toekomst van de muziekindustrie, met daarin aan de ene kant independent- en aan de andere kant major labels? De antwoorden van Jerry op ander andere deze vragen zijn te beluisteren in de BMY Podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen