BMY Podcast met JayJay Boske
donderdag 7 mei 2020

BMY Podcast met JayJay Boske

Wekelijks maakt Joost Koning de BMY Podcast Joost Mag Het Weten. In de
34ste aflevering is JayJay Boske te gast, ondernemer en oprichter van online platform DAY1.

Voordat JayJay zich op het gilde van content maken richtte, was hij als professioneel rugbyer te bewonderen. Niet in Nederland, maar aan de andere kant van Het Kanaal bij de Newcastle Falcons. Een blessure stond een lange carrière helaas in de weg. Hij keerde terug naar Nederland, ging weer bij zijn ouders wonen en werd glazenwasser.

boske564
Alles veranderde toen hij via de BNNVARA Academy in de mediawereld voet aan wal kreeg. Hij stortte zich op radio maken, mocht even later presenteren op tv en besloot tot slot al zijn ervaring te stoppen in zijn eigen online brand: het mannenlifestylekanaal DAY1. Daarnaast onderneemt hij op YouTube, in de muziek- en televisiewereld en stiekem ook ver daarbuiten. Hij was te zien in Expeditie Robinson, Roadtrippers en samen met Bizzey verantwoordelijk voor het management en label van Famke Louise.

Wat zijn de links tussen topsport en ondernemen? Hoe combineert hij alle werkzaamheden voor en achter de schermen? Ziet hij na de avonturen met Famke Louise en in Expeditie Robinson het concept ‘gunfactor’ als iets belangrijks? Of leeft hij meer onder het motto ‘hoe meer haters, hoe meer clicks’?

Check de antwoorden in de BMY Podcast Joost Mag Het Weten.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen