BMY Podcast met Isidoor Roebers
donderdag 11 maart 2021

BMY Podcast met Isidoor Roebers

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 71ste gast is Isidoor Roebers, co-founder en producer bij Totem Media en Fonk Film.

Isidoor studeerde productie op de Filmacademie en startte in het einde van het tweede jaar van deze opleiding al samen met twee andere studenten Fonk Film, dat nog steeds commercials en branded content maakt. Eind 2016 kwam daar Totem Media bij, een joint venture tussen Fonk Film én NL Film (en onderdeel van Banijay Benelux), die zich vooral focust op high-end documentaires en factual series. Totem Media maakte sindsdien onder andere de documentaireserie Hockeymeisjes voor BNNVARA, de serie High Cuisine voor Videoland en de VICE documentaireserie Het Geldspel.

Isidoor Roebers

Hoe kloppen ze, zoals Benijay Benelux CEO Peter Lubbers over Totem Media zegt, zelf aan bij Apple? Behalve de manier van distributie, wat maakt content maken en verhalen vertellen voor streamers anders? Waar voldoet een goede pitch aan? Hoe lukt het Totem Media om binnen één week, met € 0,- marketingbudget, meer dan 6 miljoen views voor een promo van een nieuw programma te krijgen? En hoe verklaart Isidoor dat hij twee jaar na het afstuderen op de Filmacademie al in een joint venture met NL Film belandde?

Vanuit het kantoor van Totem Media in Amsterdam krijgt Joost de antwoorden op onder andere deze vragen van Isidoor Roebers.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen