BMY Podcast met Giel Beelen
donderdag 28 januari 2021

BMY Podcast met Giel Beelen

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 65ste gast is radio-dj Giel Beelen.

Sinds Joost leeft, is Giel al actief op de nationale radio. Hij deed dit eerst bijna 20 jaar bij NPO 3FM, vervolgens drie jaar bij Radio Veronica en sinds kort is hij elke werkdag in de vroege ochtend tussen 4.00 en 6.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2. Toch zijn dit niet alle indrukwekkende statistieken die voorhanden zijn over de relatie tussen Giel en de radio.

Hij heeft zichzelf ook negen keer op laten sluiten in het Glazen Huis, hij heeft met 198 uur het wereldrecord voor de langste onafgebroken radio show op zijn naam staan én heeft vier Marconi Awards voor beste radiopresentator mogen ontvangen. Voor podcasts draait Giel tegenwoordig ook zijn hand niet om: Met zijn podcast Kukuru kun je zijn spirituele zoektocht volgen en zo achter allerlei ‘handige tools voor een optimaal leven’ komen.

Giel Beelen

Wat vindt Giel zo mooi aan het medium radio en wat is voor hem het verschil tussen goede en slechte radio? Wat is het grote verschil tussen het radio maken wat hij op z’n 10de in zijn kamer deed en wat hij nu voor de nationale radiozenders vol belangen en impact doet? En wat is zijn grootste paradigmashift geweest in zijn Kukuru-reis? Vanaf de zolder van Giel krijgt Joost de antwoorden op onder andere deze vragen van Giel Beelen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen