BMY Podcast met Gianni Grot
donderdag 4 februari 2021

BMY Podcast met Gianni Grot

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 66ste gast is Gianni Grot, co-founder en business director van Omroep Zwart.

Hij was (en is) filmregisseur, danser, choreograaf, theatermaker, editor, afgestudeerd bedrijfskundige én schrijver, maar de afgelopen tijd vooral co-founder en business director van Omroep Zwart, de nieuwe omroep die ‘zowel voor als achter de schermen streeft naar een juiste afspiegeling van de samenleving bij de publieke omroep’. In november vorig jaar hadden ze de benodigde 50.000 leden al binnen en inmiddels staat de teller op bijna 60.000.

Gianni Grot

Hoe verklaart Gianni zelf dat Omroep Zwart binnen twee weken de grootste online omroep was en ze ver voor de peildatum de benodigde 50.000 leden binnen hadden? Hoe gaan ze de omroep inrichten zodat het inderdaad een echte inclusieve ‘community van members’ wordt? Zonder welke ervaringen en lessen in Gianni’s leven was dit alles niet gelukt? Vanuit de studio van BM Talk krijgt Joost de antwoorden op onder andere deze vragen van Gianni Grot.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen