BMY Podcast met Eva Peters
donderdag 8 juni 2023

BMY Podcast met Eva Peters

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 171 is Eva Peters, hoofd communicatie en strategie bij Banijay Benelux.

Eva Peters deed eerst 18 jaar communicatie bij RTL en daarna 6 jaar bij de producent die inmiddels Banijay Benelux heet. Op deze manier is ze al jaren bezig met de juiste PR, positionering, branding, crisis- en interne communicatie én de strategie rondom dit alles. Verder is ze ook een van de woordvoerders en drijvende krachten achter Mediapact Respectvol Samenwerken, een keten-brede samenwerking in de audiovisuele sector tegen (seksueel) grensoverschrijdend gedrag en voor een sociaal veilige werkomgeving binnen de mediabranche.

Eva Peters

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen producent en zender in het communicatievak? En waar kan de samenwerking tussen beide schakels in de keten verbeterd worden? Wat is er allemaal in gang gezet na de aankondiging van het Mediapact Respectvol Samenwerken? En hoe gebruikt Eva artificiële intelligentie in haar werk? De antwoorden van Eva Peters op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Soundcloud en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen