BMY Podcast met Chris Riemens
donderdag 28 mei 2020

BMY Podcast met Chris Riemens

Wekelijks maakt Joost Koning de BMY Podcast Joost Mag Het Weten. In de 37ste aflevering is Chris Riemens, de hoofdredacteur van FHM (For Him Magazine), te gast.

Voor de vrouwen die dit lezen: jullie zijn meer dan welkom om de podcast te luisteren! Het blad is misschien voor mannen (92% van de lezers is man), maar gaat net zo vaak over vouwen… En de FHM heeft dit jaar wat te vieren. Al 5 jaar is mannenverzorgingsmerk Tabac de campagnepartner van de befaamde FHM500, de erelijst waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden opgenomen.

Daarnaast heeft Chris het bij de FHM van stagiair tot hoofdredacteur geschopt en zit hij er nu al 10 jaar. En tot slot viert de FHM zelf dit jaar haar 20ste verjaardag. In die tijd is er een hoop veranderd. In 2013, het jaar dat Chris hoofdredacteur werd, werd het overgenomen door Towel Media en is het van een maandelijks geprinte oplage naar één uitgegeven special per jaar gegaan en momenteel heeft de FHM vooral een online focus.

Chris Riemens

Hoe heeft FHM de omschakeling gemaakt van fysiek naar online? Wat is het nieuwe verdienmodel? Wat kan Chris nu allemaal meten van en over zijn lezers, bezoekers en kijkers en hoe vertaalt hij dit naar nieuwe content? En natuurlijk de hamvraag… Wie is in 2020 de mooiste vrouw van Nederland? Joost krijgt vanuit het FHM-kantoor in Amsterdam de antwoorden op onder andere deze vragen van Chris Riemens.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen