BMY Podcast met Benthe Raadsheer
donderdag 6 april 2023

BMY Podcast met Benthe Raadsheer

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 164 is Benthe Raadsheer, uitvoerend producent bij Blue Circle.

Benthe Raadsheer kwam ooit binnen bij Blue Circle als stagiair en productieassistent en is inmiddels uitgegroeid tot uitvoerend producent bij het bedrijf. Ze werkte daar in de tussentijd onder andere als productieleider aan hits als The Masked Singer, Holland’s Got Talent en B&B Vol Liefde. Op 8 april wordt aan deze lijst ook Alles Is Muziek toegevoegd, waar ze als uitvoerend producent aan werkte. Dit is een spelprogramma op RTL waarin twee teams strijden om alledaagse voorwerpen die ze nodig hebben om in de finale een bekend popliedje mee na te spelen.

Benthe Raadsheer

Wat maakt Blue Circle zo’n fijne plek dat Benthe er al meer dan negen jaar werkt? Wat is het grootste verschil tussen productie-leiding en uitvoerend producent? Waarom vindt Benthe het het leukst groot studio-entertainment te maken en wat heeft ze daarover geleerd? De antwoorden van Benthe Raadsheer op onder andere deze vragen hoor je in de BMY podcast van deze week!

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Soundcloud en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen