BMY Podcast met Bas van Teylingen
donderdag 21 mei 2020

BMY Podcast met Bas van Teylingen

Wekelijks maakt Joost Koning de BMY Podcast Joost Mag Het Weten. In de 36ste aflevering is media-allrounder Bas van Teylingen te gast.

Een echte alleskunner dus. Bas heeft namelijk nogal veel gedaan in zijn loopbaan. Hij was regisseur van tv-series als ZOOP en Het Huis Anubis en van tv-programma’s als Let’s Dance en All You Need Is Love. Maar ook van theaterstukken als Ernst, Bobby en de Rest én van de bioscoopfilms van YouTubers Dylan Haegens en Gio Latooy. Deze laatste twee werden zelfs Gouden Film.

basvt564

Verder is hij dj, comedian, voice-over, YouTuber, oprichter van The Tube School, podcast- en radiomaker en schreef hij een boek: Help! Mijn kind zit op YouTube. Nu is hij vooral founder en creative van productiemaatschappij Online Cookie Collective en fulltime redacteur en regisseur van het NPO Radio 2-programma Wout2Day.

Waarom heeft Bas zoveel verschillende functies bekleed binnen de mediawereld en wat heeft hij hiervan geleerd? Wat veranderde er vijf jaar geleden voor hem toen hij YouTube ontdekte en waarom past dit zo goed bij hem? Hoe ziet hij de rol van YouTube in de toekomst?

Check de antwoorden op deze vragen in de BMY Podcast Joost Mag Het Weten.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen