BMY Podcast met Anna Drijver
donderdag 7 oktober 2021

BMY Podcast met Anna Drijver

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. De 96ste gast is actrice en scenarist Anna Drijver.

Anna Drijver begon ooit op haar 14de met modellenwerk, volgde toen de Amsterdamse toneelschool en kreeg daarna rollen in films als Loft, Komt Een Vrouw Bij De Dokter en Bride Flight, en series als Nieuwe Buren, Heirs Of The Night en Undercover.

Naast het spelen, ging ze echter ook steeds meer schrijven. Ze schreef twee romans, in 2010 Je Blijft en in 2014 Ei, en herschreef het script van de romantische komedie Weg Van Jou. Vandaag de dag werkt ze aan de eerste Nederlandse Netflix Original komedieserie, die ze schreef, mede-produceert en waarin ze ook een rol speelt. Alsof het voorgaande allemaal nog niet genoeg is, host ze óók de podcast Camera Loopt, waarin ze makers van films en series interviewt.

Anna Drijver

Hoe verklaart Anna het zelf dat ze bij de groep acteurs/actrices hoort die consequent de grote rollen mogen spelen? Wat heeft ze allemaal geleerd over auditeren en het ja of nee zeggen tegen nieuwe projecten? En hoe gaat Anna te werk bij het schrijven van scripts en hoe is ze in de positie terecht gekomen deze te mogen schrijven? Vanuit haar woonkamer geeft Anna de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen