BMY Mediatalent van het Jaar 2022 gezocht
maandag 22 augustus 2022

BMY Mediatalent van het Jaar 2022 gezocht

Heb jij een collega die heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat? Die vóór of achter de schermen werkt en dagelijks laat zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld? En die niet ouder is dan 30 jaar?

Doe dan mee aan de verkiezing BMYoung Mediatalent van het Jaar. Meld haar of hem meteen aan via mediatalent@fcklap.nl, inclusief korte bio en motivatie. Tot en met vrijdag 2 september kunnen omroepen, producenten, facilitaire bedrijven of zelfstandigen hun talenten opgeven.

Op 5 oktober, op de Talent Day tijdens Dutch Media Week in Beeld en Geluid, wordt het vierde BMYoung Mediatalent van het Jaar bekend gemaakt. In 2019 was Niels Lodeweges van het EndemolShine-platform Legends of Gaming het eerste Mediatalent van het Jaar. In 2020 werd zijn opvolger Alain Dikken, Solutions Consultant bij NEP. En vorig jaar was Anne van der Velden, online creative bij BNNVARA, winnaar van de prijs.

Waar en voor wie gaat dit jaar de champagne open? Nomineer als de wiedeweerga je talentvolle collega: mediatalent@fcklap.nl.

Bron: BMY

Bericht delen