BMY in BM: Voetbalvedettes en Videoland Academy
maandag 28 maart 2022

BMY in BM: Voetbalvedettes en Videoland Academy

Wesley Embregts en Marret Keijsers komen van de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (conceptontwikkeling voor de creatieve industrie) en waren afgelopen herfst tijdens Dutch Media Week één van de winnaars van de Creative Cup met hun pitch voor Voetbalvedettes. Hoe is het hen sindsdien vergaan?

Dat is te lezen in het nieuwe nummer van BM, maar ook hier op de site. Tevens is er aandacht voor de Videoland Academy. Er komt veel moois voort uit het talentontwikkelingstraject van Videoland voor nieuwe makers. Begin dit jaar ging de driedelige documentaireserie Lachgaskoning Deniz: The Afterparty van Marthe Naber Heuer in première. En vorig jaar waren er de eerste drie Videoland Original fictiefilms van makers van de Videoland Academy: De Sterfshow, Indringer en Verdwenen dagen. Dit jaar staan opnieuw drie nieuwe fictiefilms op de rol en is de derde editie van Videoland Academy van start gegaan.

Beide artikelen zijn hier te lezen (pdf).

Bron: BMY
Foto: Wesley Embregts en Marret Keijsers vieren hun pitch-overwinning in oktober 2021 met NPO Videodirecteur Frans Klein

Bericht delen