Bijzondere lancering van boek TikTok – The Challenge
dinsdag 14 juli 2020

Bijzondere lancering van boek TikTok – The Challenge

Het boek TikTok – The Challenge is dinsdag 14 juli bij foodhall MOUT in Hilversum op bijzondere wijze gelanceerd. Twaalf populaire TikTokkers presenteren in het boek hun beste tips & tricks en tientallen uitdagende challenges. Het is vanaf nu in alle boekwinkels verkrijgbaar.

De aanwezige TikTokkers (Yazid, Jesse, Nova, Lorenzo, Quinten, Rosalyn, Jeroen, Lieke, Nova en Lucas) gingen allemaal apart van elkaar live op TikTok en bundelden daarna hun krachten op het kanaal van Creator Network voor een perspresentatie. Op deze manier konden de fans, ondanks de coronarestricties, tóch aanwezig zijn. Speciaal voor hun fans liet elke TikTokker een ballon op met een persoonlijk bericht eraan bevestigd. De vinder kan contact opnemen met de TikTokker en wint het nieuwe boek.

Yazid, Jesse, Nova, Lorenzo, Nadir, Birgit, Quinten, Rosalyn, Jeroen, Lieke, Nova en Lucas zijn samen goed voor ruim 6 miljoen volgers en honderden miljoenen likes op TikTok, het populairste sociale platform van dit moment. In het boek TikTok – The Challenge, het eerste TikTok-boek van Nederland, geven ze antwoord op cruciale vragen. Hoe word je succesvol op TikTok? Hoe bedenk én maak je een viral video? En hoe verdien je er geld mee?

De twaalf creators geven niet zomaar wat simpele tips, maar helpen de lezer daadwerkelijk beter te worden. Door het vertellen van eigen ervaringen en persoonlijke tips, maar ook via tientallen challenges waarmee de lezers de ’theorie’ kunnen omzetten naar de praktijk .

TikTok – The Challenge leert de lezer alles over monteren, viral gaan, dansvideo’s maken, special effects, editen en geld verdienen. De TikTokkers geven volgadvies, tippen hun favo video’s en gaan in op dilemma’s. Daarnaast laten ze zien welke spullen je eigenlijk nodig hebt om een goede video te maken en vertellen ze hoe het is om opeens beroemd te zijn.

Bron: FC Klap/BM

Bericht delen