Bevallen met Bobbi komt terug bij TLC
maandag 29 maart 2021

Bevallen met Bobbi komt terug bij TLC

Bobbi Eden keert terug met een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi waarin ze een aantal bijzondere bevallingen van dichtbij meemaakt. Bobbi is gek op baby’s en kinderen en vindt het een eer om getuige te mogen zijn van de intieme ervaring van het krijgen van een baby.

In dit nieuwe seizoen volgt ze weer het hele proces: van de controlegesprekken met verloskundigen en de spannende echo’s tot de eerste weeën en uiteindelijk het gelukzalige moment dat de baby ter wereld komt.

Bobbi staat niet langs de zijlijn te kijken, maar ondersteunt de aanstaande ouders door enthousiast mee te leven, mee te puffen en te helpen waar nodig. Ook gaat ze langs bij ouders uit eerdere seizoenen om te kijken hoe het nu met het jonge gezinnetje gaat. Bevallen met Bobbi is vanaf maandag 20 april om 20.30 uur te zien bij TLC. Het programma is ook zeven dagen vooruit te kijken op discovery+.

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen volgen we het verhaal van Michelle (29) en Roy (33) die hun derde kindje krijgen. Bobbi mag aanwezig zijn bij dit mooie moment en is er ook om de helpende hand te bieden. En dat is zeker nodig, want het vullen van bevallingsbad is makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteindelijk moeten er zelfs meerdere waterkokers aan te pas komen en dat allemaal vlak voor het moment suprême.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen