Bekende Nederlanders vertellen Emma Wortelboer over hun eerste keer
dinsdag 8 december 2020

Bekende Nederlanders vertellen Emma Wortelboer over hun eerste keer

Hoe was de eerste zoen voor Selma Omari? Waar nam ADF Samski voor de eerste keer xtc? En wat vond Bokoesam van zijn allereerste joint? In Emma’s Eerste Keer van Spuiten en Slikken gaat Emma Wortelboer in gesprek met bekende Nederlanders over hun eerste keer.

Met deze persoonlijke ervaringen als handvat, geeft Emma advies en duiding. Hoe kun je je zoentechniek oefenen? Wat voor verschil voel je tussen wiet roken en spacecake eten? Hoe ga je om met liefdesverdriet? Emma’s Eerste Keer is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van Spuiten en Slikken.

Als presentator van Spuiten en Slikken, waaronder haar eigen Emma’s Peepshow, liet ze geen kans onbenut om nieuwe ervaringen op te doen met seks en drugs.

Emma Wortelboer: “Ik zie eerste keren altijd als een uitdaging. Ik vind het heerlijk om een keer niet te weten wat er gaat gebeuren. Maar dat maakt het natuurlijk ook spannend en dat kan sommige mensen afschrikken iets voor de eeeste keer te proberen. Het kan nooit kwaad om van andere mensen over hun eerste keer te leren zodat jij in ieder geval zo goed mogelijk voorbereid je eigen eerste keren tegemoet gaat.”

Naast Selma Omari, ADF Samski en Bokoesam komen dit seizoen onder anderen Sophie Milzink, Marije Zuurveld, Kim Holland en Jessie Maya langs. In de eerste aflevering zien we Selma Omari, die vertelt over haar eerste zoen, haar eerste jointje en haar eerste liefdesverhaal.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen