Bastille verrast Rondé met Schaal van Rigter
dinsdag 22 maart 2022

Bastille verrast Rondé met Schaal van Rigter

Rondé wint de Schaal van Rigter, de 3FM Award voor het meest gedraaide nummer van het afgelopen jaar op NPO 3FM, met hun hitsong Hard To Say Goodbye. De band werd compleet verrast met de prijs door de Britse band Bastille en 3FM-dj Timur Perlin.

Op 5 april staat Bastille in de Ziggo Dome waar Rondé de opener en support act is. De band neemt de Schaal van Rigter voor de tweede keer in ontvangst, in 2018 ontvingen zij de award al voor het nummer Naturally.

Rondé denkt geïnterviewd te worden door 3FM-dj Timur Perlin als hij aankondigt dat er een beroemde band is die de bandleden iets wil vragen. Bastille verschijnt en frontman Dan Smith overvalt Rondé met de 3FM Award.

Over 3FM Awards 2022
De 3FM Awards zijn de grootste publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. In 2021 werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht. Dit jaar vindt de awardshow plaats op donderdag 24 maart in 013 Poppodium Tilburg. Luisteraars kunnen via 3fm.nl/awards de winnaars bepalen in de volgende categorieën: Beste Album, Beste Groep, Beste Artiest, Beste Samenwerking, Beste Song en 3FM Talent.

De uitreiking van de 3FM Awards is op donderdag 24 maart live horen op 3FM en te zien via het YouTube-kanaal van NPO 3FM, 3fm.nl en via alle social media-kanalen van NPO 3FM. Op zaterdag 26 maart is er om 23.00 uur een registratie te zien op NPO 3 (NTR).

Bron: NPO/BM
Foto: NPO 3FM

Bericht delen