AVROTROS zoekt talentvolle scenaristen voor Flikken Rotterdam
donderdag 6 februari 2020

AVROTROS zoekt talentvolle scenaristen voor Flikken Rotterdam

Ben jij op zoek naar de kans om verder te komen als scenarist in de film en tv-industrie, maar worstel je soms met je volgende stap? Kom je uit een andere hoek maar wil jij het detective-genre in duiken? Of wil je simpelweg meer vlieguren maken in televisiedrama? Dan is deze kans bij Flikken Rotterdam misschien een mooie uitdaging voor jou.

In 2021 zal het vijfde seizoen van Flikken Rotterdam worden uitgezonden op NPO 1. Hollands Licht is opnieuw de producent. Wil jij een aflevering die door jou geschreven is voorbij zien komen tijdens dit seizoen? Schrijf jouw eigen schaduwscript van Flikken Rotterdam en maak kans op een plek in het schrijfteam van deze langlopende politieserie.

Het schrijfteam van Flikken Rotterdam wordt geleid door ervaren scenarist Jan Harm Dekker (Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam, Zaak Menten). Binnen het schrijfteam pitcht iedere schrijver de verhaallijnen voor haar/zijn eigen aflevering aan het team. Jan Harm houdt de lange lijn in de gaten die door de verscheidene afleveringen loopt en werkt daarin samen met de individuele scenaristen. Gecoacht door Jan Harm, producent Rolf Koot (Warner Bros.) en dramaturg Astrid van Keulen (AVROTROS) ontwikkelt iedere scenarist de aflevering van synopsis tot draai-klaar scenario.

Meer informatie is hier te vinden.

Bron: BMY

Bericht delen