Adriaan Persons is het nieuwste NPO 3FM Talent
dinsdag 10 oktober 2023

Adriaan Persons is het nieuwste NPO 3FM Talent

De Nederlandse producer en singer-songwriter Adriaan Persons is uitgeroepen tot nieuwste 3FM Talent van 2023. Dit is bekendgemaakt in avondprogramma VoorAan op 3FM, waar Adriaan te gast was en optrad.

Artiesten die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. Acts als Goldband, S10, Froukje en Meau gingen Adriaan voor. Momenteel maken ook Claude, Lov3less, Wodan Boys en Néomí deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen.

Zo is de muziek van Adriaan Persons de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, is hij regelmatig in de studio voor live-optredens en vind je hem op de online- en social kanalen van 3FM. Adriaan Persons timmert al een tijd aan de weg als songwriter en producer. Zo maakte hij een aantal jaar deel uit van Rondé, die ook als 3FM Talent begon.

Ook heeft hij gewerkt met artiesten als DI-RECT, Ilse DeLange, Maan en BLØF. Inmiddels laat de singer songwriter Nederlandstalige pophits met een hoog meezinggehalte horen, maar kenmerkt hij zich ook door zijn personality en eigenzinnige stijl. Zijn eerste solosingle Vanavond Komt Ze Naar Mij is al regelmatig op 3FM te horen en veel 3FM dj’s waren meteen fan. De single staat genoteerd in in de 3FM Verlanglijst, de meest democratische hitlijst van Nederland. Adriaan werd als één van de eerste acts bevestigd voor ESNS/Noorderslag 2024, wat veel zegt over de verwachtingen van zijn liveshows.

Bron: NPO/BM

Bericht delen