Word partner van de Holland Lounge tijdens MIPCOM 2023
donderdag 29 juni 2023

Word partner van de Holland Lounge tijdens MIPCOM 2023

Van 16 tot en met 19 oktober reist een groot deel van de mediawereld af naar Cannes voor MIPCOM 2023. Na een succesvolle eerste editie in 2022, organiseert Dutch CORE in samenwerking met Incredible Film en de VPRO dit jaar wederom hét Nederlandse paviljoen tijdens MIPCOM: de Holland Lounge.

De Holland Lounge zet Nederlandse producties in de spotlights en zorgt ervoor dat omroepen, makers, producenten en distributeurs van eigen bodem makkelijker in contact kunnen komen met spelers op de internationale markt.

Michael Spendel: “Met De Holland Lounge willen we net als vorig jaar een gastvrije, informele ontmoetingsplaats creëren waar volop aandacht is voor internationale zichtbaarheid en netwerkmogelijkheden om zo de positie van Nederlandse producties te versterken.”

Om de tweede editie goed in te luiden, heeft Dutch CORE tijdens de In Holland Beach Party in Hilversum een winactie opgezet waarbij deelnemers een gratis accreditatie voor MIPCOM 2023 konden winnen. Daaruit is Maurits Spijkerman van NewBe als trotse winnaar gekomen. Van harte gefeliciteerd Maurits!

Wil je ook graag bij MIPCOM aanwezig zijn en jouw internationale positionering, zichtbaarheid en netwerk vergroten? Dutch CORE is nog op zoek naar partners en deelnemers voor de Holland Lounge. Neem voor meer informatie contact op via: info@dutch-core.nl

Bron: Dutch CORE/BM

Bericht delen