Winnaar van Heel Holland Bakt Kids bekend
zondag 29 oktober 2023

Winnaar van Heel Holland Bakt Kids bekend

Floris is de winnaar van het vierde seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt in een spannende finale. Floris ging daarin de bakstrijd aan met medefinalisten Hannah en Mira. Hij mag zich de beste junior thuisbakker van Nederland noemen.

Met een vleugje bakmagie en toverkunsten in de tent won Floris Heel Holland Bakt Kids. Tijdens de finale maakten de finalisten drie chocoladetoetjes. Als slotstuk bakten de bakduo’s een hoge hoed-taart van vijfentwintig centimeter hoog, met minstens drie tover-attributen.

Nek-aan-nekrace
Het was voor de jury moeilijk om te kiezen, de laatste aflevering was een nek-aan-nekrace. Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden: “Floris had de lat het hoogst gelegd, met zeventien lagen taart. Een echte hoge hoed.” Floris: “Ik was echt verrast toen ik hoorde dat ik had gewonnen. Ik had het helemaal niet verwacht.”

Aanmelden voor het nieuwe seizoen
Jonge bakkers die betoverd zijn door het bakvirus en die deze finale naar meer vonden smaken, kunnen zich via deze link aanmelden voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids.

Heel Holland Bakt Kids wordt geproduceerd door Blue Circle, onderdeel van Fremantle, en is de Nederlandse versie van de Britse Junior Bake Off, naar het format van Love Productions.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Elvin Boer/MAX

Bericht delen