Wendy van Dijk niet in nieuwe reeks Medisch Centrum West
vrijdag 19 april 2024

Wendy van Dijk niet in nieuwe reeks Medisch Centrum West

Wendy van Dijk is niet te zien in de reboot van de ziekenhuisserie Medisch Centrum West. De presentatrice heeft een rol afgeslagen omdat haar dochter Lizzy nog niet hersteld is, laat Talpa weten.

“Wendy zou een rol gaan spelen in Medisch Centrum West. Vanwege het herstel van haar dochter kan Wendy voorlopig haar werkzaamheden niet hervatten en zal zij helaas niet kunnen meewerken aan de opnames van deze serie”, zegt een woordvoerder. “Dat vinden wij heel spijtig, maar daar hebben wij vanzelfsprekend alle begrip voor.” Wanneer Wendy haar werkzaamheden hervat, weet Talpa nog niet. “Wij blijven hierover samen nauw in contact”, aldus de woordvoerder.

Talpa werkt momenteel aan een nieuwe reeks van Medisch Centrum West voor SBS6. Eind vorige maand werd de naam van Wendy genoemd als de mogelijke hoofdrolspeelster. Wie er wel in Medisch Centrum West te zien zullen zijn, is nog niet bekend. De serie was eerder te zien bij de TROS van 1988 tot 1994.

In januari maakte Wendy bekend haar tv-werk tijdelijk neer te leggen voor de gezondheid van haar dochter Lizzy. Het 14-jarige meisje, dochter van de presentatrice en Erland Galjaard, heeft een zeldzame bloedziekte waardoor ze zelf geen nieuwe bloedcellen kon aanmaken. Eerder werden al geplande opnames voor het programma Wie van de Drie uitgesteld.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen