Tiki Taka Touzani: het programma met ballen komt terug
woensdag 17 april 2024

Tiki Taka Touzani: het programma met ballen komt terug

Soufiane Touzani, pionier van het straatvoetbal, gaat in een nieuwe tiendelige reeks van Tiki Taka Touzani weer langs bij bekende Nederlandse profvoetballers.

Vanaf maandag 22 april vraagt hij ze het hemd van het lijf en daagt hij ze uit met spannende challenges. Zo gaat hij bijvoorbeeld op bezoek bij Andries Noppert. Kan hij de bal tegenhouden die van dak naar dak wordt geschoten?

Soufiane: “Ik heb de spelers, maar ook mijzelf, dingen laten doen die wij nog nooit eerder hebben gedaan. Van hilarische momenten tot aan situaties waarvan je denkt: had ik deze straf nou maar niet bedacht.”

Soufiane bezoekt in totaal tien profvoetballers, waaronder Tijjani Reijnders, Quilindschy Hartman, ⁠Clarence Seedorf en Sergiño ⁠Dest voor een een-tweetje met én zonder bal. Ook gaat hij langs bij Jorrel Hato, waarmee hij samen speelt tegen 50 spelers van Hato’s eerste club. Kunnen ze het volhouden om een minuut lang geen doelpunt tegen te krijgen?

Tiki Taka Touzani is een coproductie van NTR en TouzaniFC . Het programma is vanaf maandag 22 april wekelijks te zien bij de NTR op NPO 3 rond 21.20 uur.

Bron: NTR/BM

Bericht delen