Sita Vermeulen presenteert Mama’s Wereld
donderdag 3 augustus 2023

Sita Vermeulen presenteert Mama’s Wereld

Enjoy Life Media, producent van het informatieve RTL 4-programma Mama’s Wereld, kiest steeds na twee seizoenen een nieuwe presentatrice.

Naast ‘vaste anchor’ Sanne Heijen, die het programma voor jonge moeders al weer voor het zesde seizoen gaat presenteren, schoven de afgelopen jaren onder anderen Jenny Smit, Kimberley Klaver en Aukje van Ginneken aan als co-host. Dit najaar valt die eer te beurt aan zangeres en musicalster Sita Vermeulen.

“Als prille moeder heb ik veel aan de tips gehad die de afgelopen seizoenen voorbij kwamen in het programma. Heel tof dat ik nu zelf leuke items mag presenteren”, aldus Sita, die niet kan wachten om naast Sanne aan te schuiven in het studioprogramma dat wordt afgewisseld met filmpjes en avonturen van de twee presentatrices op locatie.

Mama’s Wereld biedt niet alleen een intiem en persoonlijk inzicht in het dagelijkse leven van jonge (of aanstaande) moeders uit alle lagen van de samenleving, maar geeft vooral praktische tips en adviezen over zwangerschap, de bevalling en de opvoeding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Ook wil het programma het bewustzijn vergroten over de verschillende aspecten van het moederschap door middel van openhartige gesprekken met experts en ervaringsdeskundigen.

De opnames zullen binnenkort al van start gaan. “Moeder worden is het mooiste dat mij is overkomen. Bobbie (3 jaar) leert me onthaasten, in het moment te leven en te genieten van de kleinste dingen die ik ineens weer zie doordat ik door haar ogen meekijk naar de wereld. Dit hoop ik ook over te kunnen brengen in het programma”, aldus Sita Vermeulen.

Mama’s Wereld is vanaf 19 november om 17.00 uur weer te zien bij RTL 4.

Bron: Enjoy Life Media/BM

Bericht delen