Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte bij Prime Video
woensdag 9 november 2022

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte bij Prime Video

Amazon Prime Video lanceert op 11 november Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte. De Nederlandse Amazon Original serie volgt voetballegende Ruud Gullit tijdens de reis van zijn dromen naar het oude Egypte.

Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte. Voor het eerst in zijn leven bezoekt hij het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Ruud Gullit doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet.

Hij komt in Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten en zoekt antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao’s in de geschiedenis, kunst, tv en film vaak genegeerd?

“Deze reis is één van de mooiste dingen die ik heb mogen meemaken in mijn leven. Mijn droom is uitgekomen”, aldus Ruud Gullit. De zesdelige serie gaat op 11 november in première en is dan exclusief beschikbaar op Prime Video. Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is geproduceerd door Scenery en Atlas Collective.

Bron: Amazon Prime Video/BM

Bericht delen