Race-geweld in Zandvoort barst los op Viaplay
vrijdag 25 augustus 2023

Race-geweld in Zandvoort barst los op Viaplay

Vanaf vandaag is er actie op het circuit van Zandvoort en de Viaplay-kijker staat op pole position met de ‘Super Days’. Er zijn extra lange live uitzendingen met aandacht voor de Formule 1, Formule 2 en de Porsche Super Cup.

Tussen de sessies in verzorgt het Viaplay-team analyses, achtergrondverhalen, een exclusieve kijk achter de schermen van de Formule 1 en alle oranjegekte in Zandvoort. Op vrijdag en zaterdag zijn ook de talkshows Zandvoort Shakedown vanaf het circuit en op maandag sluit Viaplay het oranje-feest af met In De Slipstream.

Alle live uitzendingen en Zandvoort Shakedown worden gepresenteerd door Amber Brantsen die wordt bijgestaan door vaste Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung. Daarnaast schuiven er elke dag verschillende analisten, Formule 1-coureurs, teambazen en gasten aan in de Viaplay-studio. In de paddock, pitlane en op de grid zijn Chiel van Koldenhoven, Tom Coronel en David Coulthard de vaste verslaggevers die het laatste nieuws vanaf het circuit brengen. Vanaf vandaag tot met zondag brengt Anne-Marie Fokkens vanuit het dorp en langs het circuit de fan-beleving. Het commentaar van de Formule 1-sessies ligt in de vertrouwde handen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

De Dutch Grand Prix is inmiddels een vaste waarde geworden op de Formule 1-kalender. Het evenement geniet een unieke status, is al maanden uitverkocht en heeft een nieuwe standaard gezet voor het organiseren van een Grand Prix. Net als afgelopen jaar zorgt Viaplay ervoor dat de thuisblijver niets hoeft te missen van dit spektakel op Nederlandse bodem. De oranje-sfeer knalt met ruim 300 kilometer per uur de huiskamers binnen. Afgelopen maandag tot en met donderdag al met Zandvoort Shakedown en vanaf vandaag ook met alle actie.

Marco Zwaneveld, Head of Sport van Viaplay: “De Grand Prix in Zandvoort is een uniek feest vanaf de eerste sessie op vrijdag tot ruim nadat de finishvlag is gevallen op de zondag. We willen dit feest ook in de huiskamers brengen. Van het station in Zandvoort tot aan de startgrid en van de camping tot de paddock, we zijn overal bij zodat niemand iets hoeft te missen.”

Programmering Viaplay – Dutch Grand Prix
Vrijdag 25 augustus
12.00 – 17.00 uur: Super Friday
20.30 – 21.30 uur: Zandvoort Shakedown

Zaterdag 26 augustus
09.30 – 18.00 uur: Super Saturday
19.00 – 19.30 uur: Samenvatting kwalificatie
20.30 – 21.30 uur: Zandvoort Shakedown

Zondag 27 augustus
09.30 – 18.00 uur: Super Sunday
19.00 – 19.30 uur: Samenvatting race
20.30 – 21.30 uur: Paddock Walk

Maandag 28 augustus
18.00 – 18.45 uur: In De Slipstream

Bron: Viaplay/BM
Foto: Viaplay

Bericht delen