Promenade komt dit jaar terug op televisie
zondag 12 februari 2023

Promenade komt dit jaar terug op televisie

Het satirische programma Promenade komt dit jaar terug op televisie. Dat vertelde de presentator van het programma Diederik Ebbinge in de RTL-talkshow Humberto. Het is nog niet zeker wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn.

“Iedereen wil”, aldus cabaretier Ebbinge. “De redactie wil, de producent wil, de omroep wil, de NPO wil ook. Alleen agenda-wise is het heel tricky. Ik hoop dat we met kerst iets gaan maken.” Het zal dan precies twee jaar geleden zijn dat het cultprogramma voor het laatst op televisie te zien was.

In de show parodieerden Ebbinge, Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen de Nederlandse mediawereld. Het hele team van Promenade gaf afgelopen jaar al aan spijt ervan te hebben dat zij met het programma waren gestopt.

Promenade verwierf in korte tijd een vaste schare fans en kreeg veel lovende kritieken. Gemiddeld trokken de tv-uitzendingen tussen de 200.000 en 300.000 kijkers. De laatste afleveringen waren in december 2021 te zien. Producent is Tin Can en de omroep is de NTR.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Wim Kluvers/NTR

Bericht delen