Nieuwe docuserie over Ruud de Wild en Olcay Gulsen
woensdag 5 april 2023

Nieuwe docuserie over Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Omroep PowNed komt vanaf eind deze maand met een zesdelige docuserie over het leven van Ruud de Wild en Olcay Gulsen. De serie biedt een persoonlijk en uniek kijkje in de wereld van het bekende koppel. Olcay en Ruud, op het eerste gezicht een niet voor de hand liggende liefdesmatch.

Hoe gaan zij om met de verschillen en waar vullen ze elkaar aan? Is het dan toch echt zo dat ‘opposites attracts’? Ruud & Olcay is vanaf woensdag 26 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Ruud de Wild staat sinds de jaren ’90 bekend als de rebelse radio-dj en tv-presentator, maar hij is ook vader van drie kinderen en gewaardeerd kunstenaar. In welke rol hij zich ook bevindt, er is altijd ruimte voor een goede grap. Olcay Gulsen is voornamelijk bekend geworden door haar modemerk SuperTrash en sinds 2014 ook als succesvol tv-presentatrice. Met haar optimisme en charme weet zij iedereen voor zich te winnen en lijkt geen berg te hoog.

Het duo staat aan de vooravond van een aantal spannende ontwikkelingen. Zo willen ze hun herenhuis in Amsterdam volledig onder handen nemen en reizen ze spontaan af naar Turkije om met een medisch team de slachtoffers van de aardbeving te ondersteunen. Ondertussen werkt Ruud hard aan zijn herstel na het overwinnen van darmkanker, een proces waarin Olcay hem door dik en dun steunt. Ook zien we hoe Olcay zich inzet voor goede doelen als de voedselbank en UN Women en zijn we getuige van een groot tuinfeest waarbij hun beide families elkaar voor het eerst gaan ontmoeten.

In elke aflevering leren we Ruud en Olcay weer een stukje beter kennen. Wat zijn hun verschillen en waarin versterken ze elkaar? Hoe gaan ze om met elkaars normen en waarden? Kan alles met humor worden opgelost of is soms kwetsbaarheid noodzakelijk om tot elkaar te komen? Een zesdelig portret van een ondernemend duo, die naast geliefden ook beste maatjes zijn en laten zien dat je álles uit het leven moet halen.

“Als de afgelopen periode ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat het leven naast alle hoogtepunten soms ook heel kwetsbaar kan zijn. Het heeft ons alleen maar sterker gemaakt en nog meer doen beseffen dat je volop van het leven moet genieten. We hopen dat de serie mensen inspireert om hetzelfde te doen”, aldus Ruud en Olcay.

Ruud & Olcay wordt geproduceerd door Vincent TV en is vanaf woensdag 26 april wekelijks te zien om 21.25 uur bij PowNed op NPO 1. De serie bestaat uit zes afleveringen en is wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus.

Bron: PowNed/BM
Foto: Wessel de Groot/PowNed

Bericht delen