Nieuw seizoen van Het Sinterklaasjournaal
zaterdag 11 november 2023

Nieuw seizoen van Het Sinterklaasjournaal

Vanaf maandag 13 november is Het Sinterklaasjournaal weer dagelijks te zien om 18.00 uur op NPO Zapp. De stad van de intocht, Gorinchem, zal daarin een voorname rol spelen. Maar hoe, dat blijft een verrassing. De intocht is op zaterdag 18 november.

Nieuw vanaf 11 november is het programma Speculasies, waarin Het Sinterklaasjournaal grondig wordt voor- en nabeschouwd door Thomas van Luyn. Vier zaterdagen achtereen te zien op NPO Zapp. Wordt Het Sinterklaasjournaal spannend? Stopt Dieuwertje Blok met Het Sinterklaasjournaal? En is Nederland al in de stemming? Er zijn gesprekken met deskundigen, reacties van kinderen en er is muziek van De Grote Pietenhuisband oftewel The Kik.

Nieuw is ook dat Het Sinterklaasjournaal vanaf nu wordt voorzien van audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Het Sinterklaasjournaal was al te zien met gebarentolk voor slechthorenden. Op BVN is Het Sinterklaasjournaal ook nu weer te bekijken voor mensen die buiten Nederland wonen.

Uitzending: Speculasies is vanaf zaterdag 11 november te zien om 17.45 uur op NPO Zapp. Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 13 november te bekijken om 18.00 uur op NPO Zapp. De Landelijke Intocht van Sinterklaas is zaterdag 18 november te zien om 12.00 uur op NPO Zapp.

Bron: NTR/BM
Foto: Het Sinterklaasjournaal 2022

Bericht delen