Nadia terug op tv en online
maandag 9 oktober 2023

Nadia terug op tv en online

Nadia Moussaid keert op 22 oktober terug in de studio en bespreekt hedendaagse onderwerpen met spraakmakende gasten afkomstig uit alle hoeken van de samenleving.

Iedere aflevering gaan ervaringsdeskundigen met elkaar én het publiek het gesprek aan over zaken die hen bezighouden. Online gaat het gesprek verder. Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen, dat is waar het programma Nadia ook dit seizoen voor staat.

Zo gaat Nadia in gesprek over de (ontgroenings-)cultuur bij studentenverenigingen, probeert ze erachter te komen waarom steeds meer jongeren plastische chirurgie willen en praat ze met ’tradwives’: vrouwen die bewust voor een leven als huismoeder kiezen. Én de verkiezingen komen eraan. Nadia spreekt de niet-stemmers. Wie zijn dit, en waarom besluiten zij om niet te stemmen?

Nadia Moussaid: “Ik heb ontzettend veel zin om terug te keren met deze show! Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen. Onder de fragmenten online gaan de gesprekken nog steeds door. Ik kijk heel erg uit naar de volgende reeks waarin we dit keer wekelijks met elkaar in gesprek gaan en waarin we daarna dus langer de tijd krijgen erover door te praten, één-op-één, online of aan de keukentafel.”

Nadia is een coproductie van VPRO en Human Factor en wekelijks vanaf 22 oktober om 21.50 uur te zien bij de VPRO op NPO 3.

Bron: VPRO/BM
Foto: Geert Broertjes/VPRO

Bericht delen