Linda de Mol-serie Five Live start met 987.000 kijkers
maandag 3 oktober 2022

Linda de Mol-serie Five Live start met 987.000 kijkers

De eerste aflevering van de nieuwe serie Five Live, waarin Linda de Mol een van de hoofdrollen speelt, heeft zondagavond 987.000 kijkers getrokken. De SBS6-serie staat daarmee volgens Stichting KijkOnderzoek op de zesde plaats in de top 25 van best bekeken programma’s van de dag.

Five Live, waarin ook onder anderen Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk te zien zijn, gaat over het leven achter de schermen van een fictieve talkshow. Hoewel veel mensen voor de tv zaten om de eerste aflevering te zien, was er ook veel kritiek.

Op Twitter klaagden mensen dat de serie enigszins flauw was. Ook waren kijkers kritisch over het feit dat een personage zijn naam deelt met Orlando Boldewijn, de 17-jarige jongen die in 2018 verdronk na een date op een woonboot.

Ook het feit dat Linda de dramaserie gebruikt om haar persoonlijke vete met Angela de Jong uit te vechten zorgt voor ergernis. Er werd in de eerste aflevering van Five Live namelijk een fictieve versie van de opiniediva opgevoerd: Ellen Boetselaar, gespeeld door Irene Moors. En die werd niet bepaald gespaard: er viel een studiolamp op haar hoofd.

Bron: AD/BM

Bericht delen