Klachten over Viaplay tijdens GP van Bahrein
maandag 21 maart 2022

Klachten over Viaplay tijdens GP van Bahrein

Max Verstappen is met technische problemen uitgevallen in de slotfase van de Grand Prix van Bahrein. De Nederlandse wereldkampioen lag lange tijd op een tweede plaats achter Ferrari-coureur Charles Leclerc, maar moest zijn auto een paar rondes voor het einde noodgedwongen aan de kant zetten.

Er waren veel klachten over de stream van Viaplay tijdens de eerste Formule 1-wedstrijd van dit seizoen. Het verslag van de GP van Bahrein zou bij veel kijkers haperen en over het commentaar van Allard Kalf en Sebastiaan Bleekemolen zijn veel kijkers kritisch.

Na technische gebreken tijdens de eerste vrije training, liep het zondagochtend ook niet helemaal soepel. De kijker werd tussendoor getrakteerd op een onbedoeld kijkje achter de schermen, waarschijnlijk door een foutje van een technicus. Zo was te zien hoe presentatrice Amber Brantsen aan het repeteren was in de studio. Ook liepen andere medewerkers van het programma door het beeld.

De klantenservice van Viaplay is druk bezig met het beantwoorden van alle klachten op de sociale media. Abonnees krijgen te horen dat de technische afdeling naar de problemen kijkt en dat ze contact kunnen opnemen via een persoonlijk bericht.

Bron: BM

Bericht delen