Holland Beach Party in Cannes weer groot succes
dinsdag 17 oktober 2023

Holland Beach Party in Cannes weer groot succes

Weliswaar niet zonovergoten, maar dat mocht de pret tijdens de Holland Beach Party in Cannes geenszins drukken. De complete vaderlandse mediatop had zich verzameld in strandpaviljoen Long Beach aan de Croisette om daar naar hartelust te netwerken.

Tout Hilversum leek programmabeurs MIPCOM te hebben aangegrepen om de HBP te kunnen bezoeken. Ruim tweehonderd gasten, onder wie vrijwel alle publieke en commerciële omroepbazen, topproducenten en facilitaire partijen, deden zich tegoed aan de ingevlogen oer-Hollandse kaas en bitterballen en natuurlijk Franse specialiteiten.

Onder de aanwezigen opvallend genoeg ook de mannen van Tonny Media, Sander Schimmelpenninck, Jaap Reesema en Titus van Dijk. Wat hebben zij op MIPCOM te zoeken als podcastproducent? “We maken ook veel video hoor”, aldus Sander Schimmelpenninck, die zich toch niet echt op z’n gemak voelde op deze Frans-Hollandse borrel. “Best gek om met z’n allen naar Cannes te vliegen en gedwongen te worden in elkaars ogen te kijken, maar het werkt wel. (Lachend) Bas Smit heeft ons al drie keer verkocht, ook aan de barman. Het blijft een makelaar.”

Frans Klein, inmiddels van Talpa (“Ik heb daar twee man opgevolgd, ben bij de NPO door twee mensen vervangen, dus zal wel twee keer zoveel waard zijn, haha”), verklapte nog dat als het aan hem ligt SBS6 voor het eerst een verkiezingsdebat zal uitzenden. En het bleef nog lang onrustig in een inmiddels donker Cannes…

Bron: BM

Bericht delen