Het Nieuwe Normaal, in de media gelanceerd
donderdag 15 februari 2024

Het Nieuwe Normaal, in de media gelanceerd

Voor de documentaireserie Het Nieuwe Normaal, in de media dook Joost Koning het afgelopen half jaar in thema’s als grensoverschrijdend gedrag, exceptionele prestaties en fijne werksfeer, discriminatie en inclusiviteit. In zijn zoektocht sprak de acteur/presentator/consultant onder andere met programmamakers, beslissers, sociologen, hoogleraren, beleidsmakers en programmadirecteuren.

Dat levert verrassende en interessante inzichten op, zo bleek uit de voorpremière van deze in opdracht van BM gemaakte vierdelige documentaire. In Theaterzaal 1 van Beeld & Geluid werd deel 1 en 4 vertoond van Het Nieuwe Normaal, in de media, onder andere in het bijzijn van enkele geïnterviewden (zoals Jos Budie, Kees Schaap en Mischa Blok) en uiteraard Joost Koning zelf. Aan het doel van de documentaireserie – mediavakblad BM heeft ‘middenin de media’ als missie en wil enkele heikele thema’s op een verbindende manier nader belichten om het debat verder te helpen – werd na afloop alvast ruimschoots beantwoord.

Het eerste deel van Het Nieuwe Normaal, in de media is hieronder te bekijken. De tweede, derde en vierde aflevering zijn via deze link te vinden.

Bron: BM

Bericht delen